Jornada d'Innovació en Salut

Dia: Num:
Mes:
Modo Evento Presencial ¿Url externa?

Presentació Rutes Assistencials 2.0 i Projecte Innovació en Atenció Primària, en el marc de l'Atenció Integrada i el nou Pla de Salut

 

Newsletters (18)

 

Inscribirme

Horario y ubicación

29 de març de 2022
Auditori d'Esade Creapolis
(16:30h a 19:15h)
Avinguda de la Torre Blanca, 57, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
 

Más información

Tenim el plaer de convidar-te a la Jornada d'Innovació en Salut que es celebrarà el proper 29 de març, de 16:30 a 19:15 hores, a l'Auditori d'Esade Creapolis. 

 

Aquest acte té com a principal objetiu presentar els tres projectes d'innovació en salut que han estat impulsats conjuntament pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i  Esade Creapolis.

 

En aquest sentit, inicialment es presentarà el projecte d'Innovació en Atenció Primària liderat i desenvolupat també conjuntament amb les societats científiques CAMFiCAIFiCC i SCGS que té com a objectius: identificar i consensuar les àrees de millora de l'Atenció Primària de Salut i presentar propostes de solucions innovadores per l'Atenció Primària.

 

Posteriorment, es presentaran els projectes sobre Rutes Assistencials 2.0 de la Cronicitat-Complexitat (PCC/MACA)  i la Diabetis, que presenta els nous dissenys de rutes centrats en la persona i els factors clau d'èxit en la definició i implantació territorial de les rutes assistencials a Catalunya.

 

Consulta aquí l'Agenda Completa

 

Com no podia ser d'una altra manera, durant la jornada comptarem amb professionals del sector Salut, Atenció Primària i Integrada, entre d'altres.

Inscribirme