Hub d'innovació empresarial de Mollet

Dia: Num:
Mes:
Modo Online ¿Url externa? https://www.mollethub.cat/creapolis/

L’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’Esade Creapolis, posa en marxa un programa de 8 activitats adreçades al teixit empresarial de la ciutat, en les que es presentaran les últimes tendències en la gestió de la innovació amb l’objectiu de promoure el seu creixement i la competitivitat.

Inscribirme

Horario y ubicación

23 mar 2021– 17:30 a 06 jul 2021 - 21:30
Format virtual
 

Más información

Durant el cicle es presentaran les últimes tendències en la gestió de la innovació i s’afavorirà el networking i les connexions entre el personal directiu.
 
El programa consisteix en 8 activitats agrupades en 4 accions de diferent format i durada que es desenvoluparan al voltant dels temes més rellevants envers la innovació i la competitivitat del teixit empresarial, entre el 23 de març i el 6 de juliol de 2021. Aquí pots consultar el programa complet.
 
Totes les activitats estaran dirigides per ponents vinculats a Esade Creapolis que compten amb una dilatada carrera en l’àmbit de la innovació empresarial, ja sigui des del món empresarial, la consultoria, el món acadèmic o l’àmbit d’agències per a la competitivitat de l’empresa.
 
Les activitats que estan previstes són:
  • Workshop: Oportunitats de la Indústria 4.0: Workshop de 4 sessions: 23/3 – 6/04- 20/4-11/5 de 17.30 a 19h, de la mà de Marc Milian, partner de HYPE Corporate Partners i col·laborador d'Esade Creapolis.
  • Ponència: Lideratge innovador (1/06 de 17.30 a 18.30h) de la mà de Xavier Ferràs, profesor de Dirección de Operaciones, Innovación y Data Sciences en Esade.
  • Innovació sostenible als polígons d’activitat econòmica i entorns industrials (15/06 de 17.30 a 18.30h) de la mà d'Anna Grau, Manager de l'Àrea de Sostenibilitat d'Esade Creapolis.
  • Workshop: Com col·laborar i gestionar el talent? Taula rodona entre emprenedors i empreses (Workshop de 2 sessions: 29/06 i 6/07 de 17.30 a 19h) de la mà de Marc Milian, partner de HYPE Corporate Partners i col·laborador d'Esade Creapolis.
Les trobades d’aquestes empreses poden ser online, presencials o en format mixt en funció de l’activitat. En el cas de les activitats presencials, aquestes es poden desenvolupar tant a l’ecosistema d’innovació d’Esade Creapolis, com als espais habilitats per l’Ajuntament de Mollet.
 
Les empreses interessades a participar d’alguna de les accions o per a més informació poden contactar amb: WhatsApp 679333158; Telèfon 935705160; a/e: info@mollethub.cat
 
La missió de Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet és ser l’ens impulsor i dinamitzador dels agents de l’ecosistema d’innovació i el Baix Vallès centrat en la ciutadania i en el teixit empresarial per a un desenvolupament econòmic sostenible i un compromís social en el territori. Alhora, impulsa i dona suport a la creació de nous negocis i al manteniment del teixit empresarial. http://www.mollethub.cat

Inscribirme